Home » Tarieven

Het verschil zit niet in het tarief maar in de persoonlijke service en de hoogwaardige kwaliteit van mondzorg.

De tarieven van tandheelkundige behandelingen zijn wettelijk vastgesteld en dus bij elke tandarts hetzelfde. M2 tandartsen heeft in de afgelopen jaren bewezen dat een betere service en een hogere kwaliteit mogelijk is voor hetzelfde tarief.

M2 tandartsen is in de regio Den Haag/Leiden een toonaangevende groepspraktijk die zich richt op eerste klas mondzorg. Er wordt gewerkt volgens een uniek concept dat zich voornamelijk richt op een zo hoog mogelijke “patiënt tevredenheid” waarbij de behoeften en ervaringen van de patiënt centraal staan. Om dit te kunnen bieden investeert M2 tandartsen doorlopend in ‘hostmanship’, kennis en techniek.

Persoonlijke aandacht, de basis voor vertrouwen.

Vertrouwen vraagt om een heldere, persoonlijke communicatie en een omgeving waar je je op je gemak voelt. Daarom heb je binnen onze praktijk altijd een ‘eigen’ behandelend tandarts als vast aanspreekpunt. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan jouw ontvangst en de sfeer en inrichting van onze wacht- en behandelruimtes.

Bij M2 tandartsen kun je niet alleen terecht voor reguliere mondzorg, maar ook voor alle specialistische behandelingen. Wij hoeven je dus nooit door te verwijzen naar andere tandheelkundige specialisten. Of je nu jong of oud bent, je kunt gedurende jouw hele levensloop terecht op één vertrouwd adres. Onze tandartsen en tandheelkundig specialisten worden bij de uitoefening van hun vak terzijde gestaan door een ervaren en deskundig team van assistenten en backoffice medewerkers. Zo kunnen onze tandartsen en tandheelkundig specialisten zich volledig concentreren op jouw behandeling.

De praktijken van M2 tandartsen bieden ook behandelmogelijkheden buiten werktijd. De praktijken zijn goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer en bieden voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Hoogwaardige kennis, de nieuwste technieken.

Nieuwe technieken en inzichten binnen de tandheelkunde volgen elkaar in hoog tempo op. Dit vraagt continu om opleiding en bijscholing van de specialistische kennis van alle teamleden. Daarnaast investeert M2 tandartsen doorlopend in de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur.

M2 tandartsen bestaat uit een vakkundig gevarieerd specialistisch team. Deskundige teams bestaande uit tandartsen, mondhygiënistes, profylaxe assistenten en tandprothetici werken via heldere richtlijnen en processen nauw met elkaar samen. Daardoor kun je rekenen op een deskundige, professioneel behandeling en de beste zorg. Bijna alle tandartsen beheersen naast de algemene praktijk ook een specialisme of een specialistisch aandachtsgebied zoals implantaten, beugels, cosmetische tandheelkunde en kaakgewrichten. Door de ondersteuning van assistentes, praktijkmanagers en receptionisten kan het tandheelkundige team zich volledig richten op het bieden van de beste mondzorg.

BEGROTING EN NOTA

Na bespreking van het behandelplan ontvang je voor een uitgebreide behandeling of een behandeling van meer dan 150 euro altijd een begroting. Deze begroting krijg je na de bespreking mee of ontvang je per e-mail. Zo weet je van te voren waar je aan toe bent. Ook voor reguliere of kleine behandelingen kun je op verzoek een begroting krijgen. E-mail info@m2tandartsen.nl of bel ons hiervoor: praktijk Oegstgeest 071 – 517 28 91 en praktijk Voorburg 070 – 386 76 51.

Samenwerking met

In onze praktijk willen wij ons concentreren op het geven van de beste mondzorg aan jou. Daarom hebben wij het versturen en innen van nota’s overgedragen aan Infomedics. Infomedics is gespecialiseerd in het facturatieproces voor o.a. tandartsen. Na afloop van jouw behandeling stuurt Infomedics je namens M2 tandartsen onze nota. Op deze nota staan onze werkzaamheden van de behandeling duidelijk met codes vermeld. Deze codes zijn gekoppeld aan de tarievenlijst van de NZa.

Indien je verzekerd bent voor tandheelkundige zorg dan kun je, na betaling aan Famed, zelf de kosten declareren bij jouw verzekeraar. Als jouw zorgverzekeraar een overeenkomst heeft met Infomedics, gaat de nota direct voor afhandeling naar jouw verzekeraar. Eventueel ontvang je via Infomedics of via jouw verzekering een zogenoemde “restnota” voor de kosten die niet vergoed worden.

Voor nadere informatie of vragen over jouw nota kun je terecht bij https://www.infomedics.nl/hulp-vragen of bel Infomedics via 036 – 20 31 900.

Let op: het kan zijn dat je nog een rekening van Famed ontvangt van vóór de overstap. Heb je vragen over deze rekening? Bekijk de veelgestelde vragen op famed.nl/veelgestelde-vragen of stuur een bericht via het contactformulier.

Digitale nota

  • Makkelijk betalen via IDEAL
  • Veilig toegang tot uw nota
  • Goed voor het milieu

Met ingang van 1 maart 2019 ontvang je een digitale nota op het e-mailadres dat je bij ons heeft doorgegeven. Je kunt de digitale nota – na het uitvoeren van een extra controle (sms-verificatie) – voor eigen administratie downloaden en direct betalen met iDEAL. De betaalgegevens zijn dan al voor je ingevuld. Je kunt de nota natuurlijk ook betalen via internetbankieren.

Jouw e-mail adres en 06-nummer:
Bij een eerstvolgend bezoek, zal alvast bij de receptie jouw e-mailadres én mobiele telefoonnummer worden gevraagd. Let op: vanwege wettelijke privacy en beveiligingsredenen kun je zonder uw e-mailadres en mobiele telefoonnummer geen digitale nota ontvangen. Infomedics voert namelijk altijd een extra controle (sms-verificatie) uit voordat je de nota kunt downloaden. Zo weten we zeker dat de nota’s bij de juiste personen terechtkomen. Na het aanleveren van jouw e-mailadres en mobiele telefoonnummer ontvang je, na de eerstvolgende behandeling, een digitale nota van Infomedics.

Wil je liever uw nota via de post ontvangen? Laat dit ons dan weten per e-mail, telefonisch of persoonlijk.

Klik hier voor uitgebreide informatie over onze samenwerking met Infomedics (voorheen Famed).

TARIEVENLIJST

Tarieven voor tandheelkundige behandelingen

Wettelijk zijn alle prestaties, codes en tarieven voor tandheelkundige behandelingen vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Uiteraard houden wij ons hieraan. Klik hier voor de volledige lijst van prestaties, codes en tarieven.

Indicatie bijkomende materiaal-en techniekkosten tandheelkundige behandelingen.

Voor kroon- & brugwerk en gebitsbeschermers werken wij samen met Excent techniekwerk. Klik hier voor de techniekkosten.

Bel praktijk Oegstgeest
Bel praktijk Voorburg

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Reguliere mondzorg
Specialisaties