Home » Specialisaties » Restauratieve en reconstructieve tandheelkunde

Er kunnen verschillende redenen zijn om een restauratief tandarts een behandelplan op te laten stellen voor gebitsrestauratie. Dat kan wenselijk of noodzakelijk zijn bij:

  • beschadiging van het gebit door een ongeluk of ongeval;
  • slijtage of ernstige beschadigingen;
  • toenemende klachten door een aangeboren afwijking;
  • langdurig slecht onderhoud.

Restauratieve en reconstructieve tandheelkunde bestaat uit meerdere specialistische behandelmethodes.

Restauratieve en reconstructieve tandheelkunde is een specialisatie voor complexe mondzorg. Een restauratief tandarts coördineert tijdens de uitvoering van de gebitsrestauratie meerdere andere specialistische onderdelen zoals orthodontie, implantologie en endodontologie. Je krijgt een vaste tandarts als aanspreekpunt en er wordt vooraf een totaal en overzichtelijk behandelplan voor jouw hele mond opgesteld.

Onze praktijken zijn aangesloten bij de NVVRT. De NVVRT is een wetenschappelijke organisatie die zich ten doel stelt de restauratieve tandheelkunde in Nederland en België te bevorderen.

Wil je meer weten over restauratieve en reconstructieve behandelopties, laat dan hieronder je gegevens achter. Wij sturen je daarna informatie via de email. Je kunt ook direct telefonisch contact opnemen voor het plannen van een adviesconsult.

Bel praktijk Oegstgeest
Bel praktijk Voorburg

Als je dit formulier gebruikt, sturen we je eerst informatie via het opgegeven emailadres. Je kunt daarna aangeven of we contact met je op moeten nemen.

Ben jij al als patiënt bij een van onze praktijken ingeschreven? *

Wij gebruiken de gegevens die jij hier achterlaat alleen om via email of telefoon contact met je op te nemen. Als je daarna besluit je niet in te laten schrijven bij een van onze praktijken, dan vernietigen wij jouw gegevens volgens de wettelijke termijn die hier voor staat.

Tarieven
Veel gestelde vragen

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Reguliere mondzorg