Home » Specialisaties » Implantaten

Voor het vervangen van (ontbrekende) tanden en kiezen zijn implantaten (kunstwortels) een duurzame en betrouwbare behandeloptie. Ook kunnen een of meerdere implantaten, in combinatie met een klikprothese, een goede oplossing zijn, als vervanging van jouw huidige loszittende kunstgebit.

Implantaten worden meestal van titanium gemaakt en in het kaakbot geplaatst. Titanium is het beste materiaal omdat dit niet door het lichaam wordt afgestoten, maar vastgroeit in het bot (osseointegratie). Na het vastgroeien, maakt de tandarts een vervanging voor de verloren tanden of kiezen die niet van echt te onderscheiden zijn. Ook kunnen er nooit meer gaatjes in je gebit ontstaan!
Mooie natuurlijke tanden, of een stevige klikprothese als vervanging van jouw kunstgebit maken dat je weer vrijuit kunt lachen, alles kunt eten en kauwen, zonder klachten te ervaren.

De implantologen van M2 tandartsen zijn erkend door de Nederlandse Vereniging voor Orale Implantologie (NVOI).

Wil je meer informatie over implantaten of een klikgebit? Vul dan hieronder je gegevens in en ontvang meer informatie per email. Je kunt ook direct telefonisch contact opnemen met een van onze praktijken voor het plannen van een adviesgesprek.

Bel praktijk Oegstgeest
Bel praktijk Voorburg

Als je dit formulier gebruikt, sturen we je eerst informatie via het opgegeven emailadres. Je kunt daarna aangeven of we contact met je op moeten nemen.

Ben jij al als patiënt bij een van onze praktijken ingeschreven? *

Wij gebruiken de gegevens die jij hier achterlaat alleen om via email of telefoon contact met je op te nemen. Als je daarna besluit je niet in te laten schrijven bij een van onze praktijken, dan vernietigen wij jouw gegevens volgens de wettelijke termijn die hier voor staat.

Tarieven
Veel gestelde vragen

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Reguliere mondzorg