Home » Specialisaties » Cosmetische tandheelkunde

Een behandeling door een cosmetische tandarts is er op gericht iedereen een gezond gebit met rechte tanden en een natuurlijke lach te geven. Een aantal van onze tandartsen heeft zich gespecialiseerd als cosmetische tandarts. Zij kunnen voor jou een persoonlijk behandelplan opstellen als je:

  • Ontevreden bent over de kleur van jouw tanden en kiezen (verkleuringen);
  • niet tevreden bent over de stand van jouw tanden (schuin of scheve tanden, tussenruimten, verkeerde beet);
  • andere gebitsproblemen door lelijke of ontbrekende tanden en kiezen heeft;
  • op zoek bent naar een duurzame oplossing voor jouw gebitsproblemen.

De cosmetische tandartsen van M2 zorgen voor een stralende lach.

Wil je een vitaal gebit met mooie voortanden voor een frisse lach? Onze cosmetische tandartsen werken met de modernste technieken en materialen waarbij gebruik wordt gemaakt van tandkleurige vulmaterialen, kronen en facings en witte schildjes. Hiermee kunnen verbeteringen in vorm, stand en kleur van de tanden en kiezen worden gemaakt. Ook het bleken van verkleurde tanden en kiezen valt onder de behandeling van een cosmetisch tandarts. Naast cosmetische tandartsen werken er bij onze praktijken ook implantologen. Onze praktijken beschikken over een eigen laboratorium.

Een cosmetische tandheelkundige behandeling is duurzaam.

Een behandeling door een cosmetische tandarts is voor iedereen mogelijk die dit wenst. Een gezond gebit met lichtere tanden gaat een leven lang mee. Zeker als je na een cosmetische behandeling gebruik maakt van ons preventieplan en regelmatig je gebit laat controleren door een van onze tandartsen. Wil je dat jouw gebit en tandvlees in topvorm blijft, bezoek dan minimaal twee maal per jaar een van onze mondhygiënisten.

Wil je meteen een afspraak maken om een behandelplan op te laten stellen, neem dan telefonisch contact op. Wil je eerst meer informatie ontvangen over cosmetische behandelingen, vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt dan uitgebreide informatie over cosmetische behandelingen. Er is ook meer informatie beschikbaar via restauratieve en reconstructieve tandheelkunde.

Bel praktijk Oegstgeest
Bel praktijk Voorburg

Als je dit formulier gebruikt, sturen we je eerst informatie via het opgegeven emailadres. Je kunt daarna aangeven of we contact met je op moeten nemen.

Ben jij al als patiënt bij een van onze praktijken ingeschreven? *

Wij gebruiken de gegevens die jij hier achterlaat alleen om via email of telefoon contact met je op te nemen. Als je daarna besluit je niet in te laten schrijven bij een van onze praktijken, dan vernietigen wij jouw gegevens volgens de wettelijke termijn die hier voor staat.

Tarieven
Veel gestelde vragen

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Reguliere mondzorg