Home » Specialisaties

Welke klachten of gebitsproblemen je ook hebt en ongeacht je leeftijd: Bij beide praktijken van M2 tandartsen kan je altijd terecht voor de juiste behandeling. Dat noemen wij levensloopbestendige tandheelkunde. Dus ook in het geval van specialistische behandelingen bij een aangeboren afwijking, of na een ongeval. Maar ook bij van chronische klachten of als je niet tevreden bent over je gebit. Bij M2 heb je altijd een vast aanspreekpunt en kan je rekenen specialistische tandheelkundige zorg en hoogwaardige behandelmethodes. Wij maken graag het verschil.

Hieronder vind je meer informatie over specialistische behandelingen.

Parodontitis is een chronische ziekte die het tandvlees en het bot rondom een tand aantast. Meestal tast parodontitis meerdere tanden of kiezen aan.

Ongeveer 1 op de 3 mensen van boven de dertig heeft één of andere vorm van parodontitis. Omdat parodontitis ongemerkt en zonder pijn ontstaat, weet de overgrote meerderheid van de mensen niet dat ze er last van hebben. Daarom is het belangrijk na te gaan in welke staat je tandvlees verkeert.

Lees hier meer over parodontitis.

Een behandeling door een cosmetische tandarts is er op gericht om jou een gezond gebit met rechte witte tanden met een natuurlijke uitstraling te geven. Een aantal van onze tandartsen heeft zich gespecialiseerd als cosmetisch tandarts en zijn aangesloten bij de NVVRT.

Lees hier meer over de mogelijkheden van een cosmetische tandheelkundige behandeling.

Heb je gebitsproblemen, last van gebitsslijtage of is jouw gebit ernstig beschadigd? Als een van de weinige tandartspraktijken in Nederland bieden wij restauratieve en reconstructieve tandheelkunde. Hiermee kunnen wij de gezondheid, functie en esthetiek van jouw gebit in bijna alle gevallen herstellen. Wij zijn NVVRT erkend.

Lees hier meer over restauratieve en reconstructieve tandheelkunde.

Mis je een tand of kies? Of wil je een bepaalde tand of kies laten vervangen? Onze specialistische tandartsen bieden altijd betrouwbare behandelopties en zijn zeer ervaren met implantaten en klikprotheses.

Mooie natuurlijke tanden, of een stevige klikprothese als vervanging van je kunstgebit maken dat je weer vrijuit kunt lachen, alles kunt eten en kauwen, zonder klachten te ervaren.

Meer informatie over implantaten en klikprotheses vind je hier.

Heb je last van hevige, kloppende pijn of chronische kiespijn, dan is de kans groot dat u een wortelpuntontsteking heeft. Binnen onze praktijken werken meerdere tandartsen die zich als endodontoloog hebben gespecialiseerd in wortelkanaalbehandelingen. Onze endodontologen zijn erkend door de Nederlandse vereniging voor Endodontologie (NvvE).

Hier vind je meer informatie over endontologie en wortelkanaalbehandelingen.

Wat te doen bij acute klachten?

BINNEN OPENINGSTIJDEN

Pijnklachten of andere acute klachten zijn zeer vervelend. We helpen je daarom zo snel mogelijk. Als het kan zelfs op dezelfde dag nog. Bel ons voor een afspraak tijdens openingstijden via onderstaande telefoonnummers:

praktijk Oegstgeest: 071 – 5172891

praktijk Voorburg: 070 – 3867651

Van maandag t/m donderdag kun je bij ons terecht van 7.00 tot 21.00 uur. Op vrijdag zijn wij van 8.00 tot 15.00 uur open.

BUITEN OPENINGSTIJDEN

Als onze praktijken gesloten zijn, kun je met acute klachten, zoals een nabloeding of een ongeval, bij de dienstdoende tandarts terecht.

Bel buiten openingstijden voor praktijk Oegstgeest:
070 – 311 00 21
De operator van de Service Telefoon Centrale helpt je graag verder.

Bel buiten openingstijden voor praktijk Voorburg:
070 – 204 00 10
Je krijgt dan direct de dienstdoende tandarts.

Tarieven
Veel gestelde vragen

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Reguliere mondzorg