Home » Reguliere mondzorg » Tandheelkundige ouderenzorg

Als mensen ouder worden verandert ook hun tandheelkundige behoefte. Onze tandartsen en mondhygiënisten hebben kennis van verschillende behandelopties en toepassingen binnen verschillende leeftijdsgroepen. Zij zullen een behandeling altijd afstemmen op de leeftijd, gezondheid, zorgvraag en wens van de patiënt.

Een kunstgebit vraag ook om mondzorg.

Het is belangrijk dat je ook met een kunstgebit naar de tandarts blijft gaan. Door het slinken van je kaakbot kan de gebitsprothese minder goed gaan zitten. Hierdoor kunnen beschadigingen aan het mondslijmvlies ontstaan.

Steeds meer ouderen met een eigen gebit.

Voor ouderen die nog hun eigen gebit hebben liggen vaak andere problemen op de loer. Vaak betreft het:

  • Tandbederf;
  • ontstekingen van het tandvlees;
  • ontsteking van het kaakbot;
  • aandoeningen aan de slijmvliezen.

Of je nu gezond bent of minder gezond, de tandartsen van M2 zullen bij het opstellen van het behandelplan altijd rekening houden met jouw wensen, jouw leeftijd en jouw gezondheid.

Wil je meteen een afspraak plannen, neem dan telefonisch contact op met een van onze praktijken. Wil je eerst meer informatie ontvangen over mondzorg voor ouderen, laat dan je gegevens achter op het formulier hieronder. Je ontvangt dan eerst informatie via een email.

Bel praktijk Oegstgeest
Bel praktijk Voorburg

Als je dit formulier gebruikt, sturen we je eerst informatie via het opgegeven emailadres. Je kunt daarna aangeven of we contact met je op moeten nemen.

Ben jij al als patiënt bij een van onze praktijken ingeschreven? *

Wij gebruiken de gegevens die jij hier achterlaat alleen om via email of telefoon contact met je op te nemen. Als je daarna besluit je niet in te laten schrijven bij een van onze praktijken, dan vernietigen wij jouw gegevens volgens de wettelijke termijn die hier voor staat.

Tarieven
Veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen kindertandarts

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Specialisaties