Home » Reguliere mondzorg » Periodieke controle en preventieplan

Omdat voorkomen beter is dan genezen, is het van belang je gebit twee maal per jaar te laten controleren. Wij onderzoeken tijdens een controle de conditie van je gebit en verwijderen als dit noodzakelijk is tandsteen en tandplak. Ook geven wij voorlichting over de wijze waarop jij zelf je gebit in een goede conditie kunt houden.

Preventieplan voor jong en oud.

Als het nodig is maken we een vervolgafspraak bij de preventie-assistent of mondhygiëniste. De preventie-assistent of mondhygiëniste zal tijdens een vervolgafspraak dieper ingaan aspecten die in jouw geval meer aandacht vragen. Dit om in een vroeg stadium te voorkomen dat bijvoorbeeld tandvleesproblemen chronisch worden. Het preventieplan is een individuele aanpak voor jong en oud.

Overzichtsfoto’s geven een compleet beeld van jouw gebit.

Niet alles is met het blote oog te zien. Daarom maken we één keer per twee jaar overzichtsfoto’s van jouw gebit. Op die manier krijgen we een volledig beeld van jouw mondgezondheid. Zo kunnen wij goed beoordelen welke behandeling voor jou het beste is.

Voor het maken van een afspraak kan je telefonisch contact opnemen of online een afspraak plannen. Ben je nog niet ingeschreven bij een van onze praktijken, maak dan gebruik van de inschrijflink.

Bel praktijk Oegstgeest
Bel praktijk Voorburg
Afspraak plannen
Inschrijven
Tarieven
Veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen kindertandarts

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Specialisaties