Home » Reguliere mondzorg » Protheses

Mis je meerdere tanden en kiezen of jouw complete boven- en/of ondergebit, dan is dat niet alleen vervelend voor jouw uiterlijk, maar ook wordt je kauw- en spreekfunctie aangetast. Een volledig of gedeeltelijk kunstgebit zorgt dat de kauw- en spreekfunctie wordt hersteld en geeft je jouw zelfvertrouwen terug.

Het aanmeten van een kunstgebit of klikprothese is maatwerk.

Omdat elke mond en kaak anders is, maken wij protheses speciaal op maat. M2 tandartsen biedt gedeeltelijke en volledige gebitsprotheses via een 4-6 stappenplan. Onze tandprotheticus onderzoekt o.a. jouw mond zorgvuldig en neemt de juiste maten voor een zo natuurlijk mogelijk ogende prothese want naast de kauw- en spreekfunctie is ook het uiterlijk van de prothese van belang.

Wil je direct een afspraak plannen voor een adviesgesprek, neem dan telefonisch contact op. Als je eerst meer informatie wilt ontvangen, laat dan je gegevens achter op het onderstaande formulier. Wij sturen je dan uitgebreide informatie via de email.

Bel praktijk Oegstgeest
Bel praktijk Voorburg

Als je dit formulier gebruikt, sturen we je eerst informatie via het opgegeven emailadres. Je kunt daarna aangeven of we contact met je op moeten nemen.

Ben jij al als patiënt bij een van onze praktijken ingeschreven? *

Wij gebruiken de gegevens die jij hier achterlaat alleen om via email of telefoon contact met je op te nemen. Als je daarna besluit je niet in te laten schrijven bij een van onze praktijken, dan vernietigen wij jouw gegevens volgens de wettelijke termijn die hier voor staat.

Tarieven
Veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen kindertandarts

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Specialisaties