Home » Reguliere mondzorg » Invisalign

De grote voordelen van een mooi en regelmatig gebit.

Een mooi en regelmatig gebit geeft mensen een fijn gevoel, zorgt voor een mooie uitstraling en gaat een leven lang mee! Maar er kunnen ook voldoende medische redenen zijn om je gebit te laten reguleren.

Invisalign, de onzichtbare beugel.

De specialisten van M2 tandartsen hebben talloze jaren ervaring met gebitsregulering. Ze werken volgens verschillende behandelmethoden en volgen alle innovaties op hun vakgebied. Een van de grootste innovaties is ‘s werelds meest geavanceerde transparante alignersysteem Invisalign. Bij M2 tandartsen kun je rekenen op de behandeling door een gecertificeerde Invisalign specialist.

Wil je meer informatie over Invisalign of een (oriënterende) afspraak plannen? Neem dan direct telefonisch contact op met een van onze praktijken of laat hieronder je gegevens achter.

Bel praktijk Oegstgeest
Bel praktijk Voorburg

Als je dit formulier gebruikt, sturen we je eerst informatie via het opgegeven emailadres. Je kunt daarna aangeven of we contact met je op moeten nemen.

Ben jij al als patiënt bij een van onze praktijken ingeschreven? *

Wij gebruiken de gegevens die jij hier achterlaat alleen om via email of telefoon contact met je op te nemen. Als je daarna besluit je niet in te laten schrijven bij een van onze praktijken, dan vernietigen wij jouw gegevens volgens de wettelijke termijn die hier voor staat.

Tarieven
Veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen kindertandarts

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Specialisaties