Home » Reguliere mondzorg » Gezinstandarts

Onze tandartsen hebben voor elke levensfase een visie op tandheelkundige zorg. Van de eerste levensfase als baby, de Gewoon Gaaf methode voor kinderen onder de 18, tot de reguliere en specialistische behandelingen voor volwassenen en ouderen.

Het belang van een tandarts voor het hele gezin.

Het is belangrijk om regelmatig met het hele gezin naar de tandarts en mondhygiënist te gaan, ook als jouw kinderen nog heel klein zijn. Dit kan al vanaf 6 maanden. In de veiligheid van het gezin is het voor een kind minder spannend als ze voor de eerste keer zelf in de behandelstoel mogen.

Als tandarts voor het hele gezin geven wij kinderen andere tandheelkundige zorg dan volwassenen. Als mensen ouder worden verandert ook hun tandheelkundige behoefte. Onze tandartsen en mondhygiënisten hebben kennis van verschillende behandelopties en toepassingen binnen verschillende leeftijdsgroepen. Zij zullen een behandeling altijd afstemmen op de leeftijd, gezondheid, zorgvraag en wens van de patiënt.

Voordelen van een tandarts voor het hele gezin.

Eén tandarts voor het hele gezin heeft veel voordelen. Je hebt bijvoorbeeld niet alleen een aanspreekpunt, maar ook familiaire aandoeningen kunnen eerder opgemerkt en behandeld worden. Maar er zijn nog veel meer voordelen.

Wil je direct een kennismakingsgesprek maken, neem dan met de praktijk van jouw keuze contact op. Wil je eerst meer informatie ontvangen, laat dan hieronder jouw gegevens achter. Je ontvangt dan eerst de nodige informatie en kunt aangeven of we contact moeten opnemen.

Bel praktijk Oegstgeest
Bel praktijk Voorburg

Als je dit formulier gebruikt, sturen we je eerst informatie via het opgegeven emailadres. Je kunt daarna aangeven of we contact met je op moeten nemen.

Ben jij al als patiënt bij een van onze praktijken ingeschreven? *

Wij gebruiken de gegevens die jij hier achterlaat alleen om via email of telefoon contact met je op te nemen. Als je daarna besluit je niet in te laten schrijven bij een van onze praktijken, dan vernietigen wij jouw gegevens volgens de wettelijke termijn die hier voor staat.

Tarieven
Veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen kindertandarts

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Specialisaties