Home » Reguliere mondzorg » Gewoon Gaaf Kindertandarts

Voor de behandeling van een kindergebit vanaf de geboorte en het gebit van jeugdigen tot 18 jaar werkt elke kindertandarts en mondhygiënist van M2 volgens de Gewoon Gaaf-methode. De Gewoon Gaaf-methode is een beproefde methode die afkomstig is uit Denemarken (Nexø). De methode is er op gericht om uiteindelijk zo min mogelijk gaatjes te moeten vullen en zo min mogelijk slechte kiezen te moeten trekken. De methode heeft zich ook in Nederland bewezen. Uit recent wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de Gewoon Gaaf-methode tot 70% minder gaatjes leidt.

De individuele mondzorg van jouw kind doen we samen.

De Gewoon Gaaf-methode begint met het opstellen van een individueel mondzorg plan. Dit gebeurt samen met jouw als ouder, jouw kind, de M2 kindertandarts en mondhygiënist. Bij deze methode krijgen ouder en kind inzicht op de invloed die ze zelf hebben op het ontstaan van gaatjes.

Via de onderstaande telefoonnummers kan je direct contact opnemen met een van onze praktijken voor het plannen van een afspraak of het inwinnen van informatie. Je kunt ook je gegevens achterlaten op het formulier. Je ontvangt dan geheel vrijblijvend meer informatie per email.

Bel praktijk Oegstgeest
Bel praktijk Voorburg

Als je dit formulier gebruikt, sturen we je eerst informatie via het opgegeven emailadres. Je kunt daarna aangeven of we contact met je op moeten nemen.

Ben jij al als patiënt bij een van onze praktijken ingeschreven? *

Wij gebruiken de gegevens die jij hier achterlaat alleen om via email of telefoon contact met je op te nemen. Als je daarna besluit je niet in te laten schrijven bij een van onze praktijken, dan vernietigen wij jouw gegevens volgens de wettelijke termijn die hier voor staat.

Tarieven
Veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen kindertandarts

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Specialisaties