Home » Reguliere mondzorg

Reguliere mondzorg staat voor tandheelkundige zorg waar de meeste mensen van jong tot oud in de dagelijkse praktijk behoefte aan hebben. Omdat wij alle vormen van reguliere gebitsverzorging van peuter tot hoog bejaard kunnen garanderen, spreken wij ook wel over levensloopbestendige mondzorg. De basis is daarbij natuurlijk de 2 jaarlijkse controle, het Gewoon Gaaf kinderplan en het preventieplan voor jong en oud. Deze moeten er voor zorgen dat elk gebit in een topconditie blijft en dat problemen vroegtijdig gesignaleerd worden. Lees hieronder meer over onze reguliere behandelmethodes.

Voorkomen is beter is dan genezen. Daarom nodigen wij jou uit om elk halfjaar langs te komen voor een preventieve controle van jouw gebit. Tijdens deze controle beoordelen wij de conditie van jouw gebit en geven indien noodzakelijk de nodige voorlichting.

 

Lees hier meer over de periodieke controle en ons preventieplan voor jong en oud.

Goede gebitszorg van jongs af aan is in het belang van het hele gezin. Daarom werken onze kindertandartsen en mondhygiënisten met de beproefde Gewoon Gaaf-methode. De methode is er op gericht om uiteindelijk zo min mogelijk gaatjes te moeten vullen en zo min mogelijk slechte kiezen te moeten trekken. Uit recent wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de Gewoon Gaaf-methode tot 70% minder gaatjes leidt.

Lees hier meer over de beproefde Gewoon Gaaf-methode voor kinderen tot 18 jaar.

Goede gebitszorg is van jongs af aan in het belang van het hele gezin. Daarom werken onze kindertandartsen en mondhygiënisten met de beproefde Gewoon Gaaf-methode. Door deze methode, de 2-jaarlijkse controles, ons preventieplan en onze specialisaties zijn wij de tandarts voor het hele gezin. In welke levensfase dan ook.

Lees hier meer over de voordelen van de gezinstandarts.

Ouder worden is niet alleen van invloed op je lichaam, maar ook op je gebit. Ook je eetgewoontes veranderen naarmate je ouder wordt. Door deze veranderingen is het erg belangrijk om je gebit goed te blijven verzorgen. Ga dus regelmatig voor controle naar de tandarts. Ook als je een kunstgebit hebt, is het belangrijk om regelmatig naar de tandarts te gaan. Deze kan beoordelen of je kunstgebit nog goed zit en of je tandvlees nog steeds gezond is.

Hier vind je meer informatie over mondzorg voor ouderen.

Niet alleen jongeren, maar ook steeds meer volwassenen kiezen voor een regelmatig en mooi gebit. Vroeger werd een gebit gereguleerd door de bekende beugel. Tegenwoordig werken onze tandartsen met het innovatieve transparante (onzichtbare) Invisalign systeem. Speciaal ontworpen om jou een stralend en regelmatig gebit te geven.

Lees hier meer over Invisalign, de onzichtbare beugel.

Wil jij een stralend, regelmatig gebit met een gezonde uitstraling? De tandartsen van M2 kunnen met composiet of porseleinen facings de vorm en kleur van jouw tanden veranderen en afgebroken tanden repareren. Zo krijgt je weer een stralend gebit en een frisse lach.

Lees hier meer over facings en de mogelijkheden die M2 tandartsen bieden.

Heb jij klachten over jouw kunstgebit of wil je meer weten over de mogelijkheden van een (gedeeltelijke) klikprothese of een kunstgebit? Een aantal van onze tandartsen zijn gespecialiseerd in het adviseren over en aanmeten van (gedeeltelijke) gebitsprotheses.

Lees hier meer over protheses en de voordelen van een klikprothese.

Wat te doen bij acute klachten?

BINNEN OPENINGSTIJDEN

Pijnklachten of andere acute klachten zijn zeer vervelend. We helpen je daarom zo snel mogelijk. Als het kan zelfs op dezelfde dag nog. Bel ons voor een afspraak tijdens openingstijden via onderstaande telefoonnummers:

praktijk Oegstgeest: 071 – 5172891

praktijk Voorburg: 070 – 3867651

Van maandag t/m donderdag kun je bij ons terecht van 7.00 tot 21.00 uur. Op vrijdag zijn wij van 8.00 tot 15.00 uur open.

BUITEN OPENINGSTIJDEN

Als onze praktijken gesloten zijn, kun je met acute klachten, zoals een nabloeding of een ongeval, bij de dienstdoende tandarts terecht.

Bel buiten openingstijden voor praktijk Oegstgeest:
070 – 311 00 21
De operator van de Service Telefoon Centrale helpt je graag verder.

Bel buiten openingstijden voor praktijk Voorburg:
070 – 204 00 10
Je krijgt dan direct de dienstdoende tandarts.

Tarieven
Veel gestelde vragen
Veel gestelde vragen kindertandarts

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Specialisaties