Home » Over ons » Onze visie en organisatie

De tarieven van tandheelkundige behandelingen zijn wettelijk vastgesteld en dus bij elke tandarts hetzelfde. M2 tandartsen heeft in de afgelopen jaren bewezen dat een betere service en een hogere kwaliteit mogelijk is voor hetzelfde tarief. Door te werken volgens een doordacht concept gericht op een maximale patiënt tevredenheid, zijn de praktijken van M2 tandartsen in Oegstgeest en Voorburg uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende in de regio Den Haag en Leiden.

Persoonlijke aandacht, de basis voor vertrouwen.

Vertrouwen vraagt om een heldere, persoonlijke communicatie en een omgeving waar jij je op je gemak voelt. Daarom heb je binnen onze praktijk altijd een ‘eigen’ behandelend tandarts als vast aanspreekpunt. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan jouw ontvangst en de sfeer en inrichting van onze wacht- en behandelruimtes.

Bij M2 tandartsen kan je niet alleen terecht voor reguliere mondzorg, maar ook voor alle specialistische behandelingen. Wij hoeven je dus nooit door te verwijzen naar andere tandheelkundige specialisten. Of je nu jong of oud bent, je kan gedurende jouw hele levensloop terecht op één vertrouwd adres.

Onze tandartsen en tandheelkundig specialisten worden bij de uitoefening van hun vak terzijde gestaan door een ervaren en deskundig team van assistenten en backoffice medewerkers. Zo kunnen onze tandartsen en tandheelkundig specialisten zich volledig concentreren op jouw behandeling.

Oog voor de toekomst en de dag van vandaag.

Nieuwe technieken en inzichten binnen de tandheelkunde volgen elkaar in hoog tempo op. Dit vraagt continu om opleiding en bijscholing van de specialistische kennis van alle teamleden. Daarnaast investeert M2 tandartsen doorlopend in de nieuwste behandeltechnieken en apparatuur.

De praktijken van M2 tandartsen bieden ook behandelmogelijkheden buiten werktijd. De praktijken zijn goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer en bieden voldoende gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving.

Onze visie is onze missie.

Het is de missie van M2 tandartsen om hoogwaardige tandheelkunde voor iedereen op een laagdrempelige wijze mogelijk te maken. Dit doen wij door elke patiënt, ongeacht zijn of haar leeftijd, veel persoonlijke aandacht te geven en optimaal te begeleiden en ondersteunen. Door het aanbieden van complete mondzorg en specialistische tandheelkunde voor jongeren, volwassenen en ouderen streven wij naar een levensloopbestendige relatie met elke patiënt.

Omdat onze missie vraagt om een kwalitatief hoogwaardige organisatie investeren wij continu in de kennis en vakkundigheid. Dit doen wij door een stevig programma van trainingen en opleidingen voor elke medewerker. Daarnaast blijven wij investeren in innovaties op het gebied van tandheelkunde.

Jij en M2. De zorg voor jouw gebit doen we samen.

Heb je vragen, opmerkingen of suggesties, neem dan telefonisch contact op of maak gebruik van het contactformulier.

Bel praktijk Oegstgeest
Bel praktijk Voorburg

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Reguliere mondzorg
Specialisaties