Home » Over ons » Ons team » Tim Ottens

Tim Ottens

Tandarts

Tim is afgestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen als tandarts. Daarvoor was hij al werkzaam bij M2 tandartsen als stagetandarts. Het werken in een omgeving waarbij de hoogst mogelijke kwaliteit, service en hostmanship wordt nagestreefd spreekt hem erg aan. Dat is dan ook de reden dat hij, na kortstondig werken in andere praktijken, nu fulltime tandarts is bij M2 tandartsen. Tim heeft zich met diverse cursussen en opleidingen uitgebreid verdiept in de reconstructieve en esthetische tandheelkunde, waar hij met een planmatige aanpak samen met u werkt aan het herstellen van de functie en de esthetiek van uw gebit.

Verder heeft hij affiniteit met het behandelen van mensen met angst voor de tandarts. “Men gaat over het algemeen niet voor zijn plezier naar de tandarts. Het is mijn doel om de behandelingen zo prettig, pijnloos en rustig mogelijk te laten verlopen”. Andere passies naast zijn werk zijn onder andere autosport, wintersport, reizen en lekker eten.

BIG-registratie: 69920503602

Terug naar overzicht

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Reguliere mondzorg
Specialisaties