Home » Over ons » Ons team » Shabona Afzly

Shabona Afzly

Mondhygiënist

‘Als je iets wilt bereiken in je leven, moet je geloven in jezelf en er hard voor werken. Dan is alles mogelijk!’

Shabona is in 1984 geboren in Kabul en in 1993 met haar ouders en zusjes naar Nederland verhuist. Na haar opleiding tandartsassistente in 2010 volgde zij de studie Mondzorgkunde op de Hoge School Utrecht. In het laatste jaar verdiepte Shabona zich in parodontologie. Sinds 2014 werkt zij bij M2 tandartsen. Daarnaast verzorgt zij samen met andere collega’s de cursussen preventieassistente en paro-preventieassistente bij de M2 Academy. De omgang met verschillende mensen trekt haar zeer aan in haar vak mondhygiëniste. Buiten haar werk geniet ze van haar twee prachtige kinderen.

Terug naar overzicht

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Reguliere mondzorg
Specialisaties