Home » Over ons » Ons team » Sara Cioccari

Sara Cioccari

Tandarts – Parodontoloog

‘Mijn passie is het verbeteren van de gezondheid van mijn patiënten’

Sara is tandarts-parodontoloog. Ze komt oorspronkelijk uit Brazilië, waar ze haar studie Tandheelkunde afrondde. Vervolgens heeft ze 8 jaar onderzoek gedaan tijdens haar Master of Science, PhD en verschillende postdoctorale opleidingen in Brazilië, Nederland en Spanje. Sinds 2011 is Sara parodontoloog en heeft ze klinische ervaring met parodontologie behandelingen.

In 2020 is ze begonnen als tandarts-parodontoloog bij M2 tandartsen om samen met haar collega’s, de tandheelkundige zorg aan onze patiënten te optimaliseren.

Naast parodontologie houdt ze van duiken en nieuwe talen leren.

BIG-nummer: 09923449202

Terug naar overzicht

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Reguliere mondzorg
Specialisaties