Home » Over ons » Ons team » Rolf van Mierlo

Rolf van Mierlo

Tandarts Restauratieve Tandheelkunde

‘Als je elke dag 1% beter wordt, ben je over 100 dagen meer dan 2 keer zo goed.’

Rolf is sinds 1985 tandarts en één van de oprichters van M2 tandartsen. Hij is restauratief tandarts (NVVRT) en prosthodontist (EPA). Rolf houdt zich naast zijn tandheelkundige werkzaamheden ook bezig met de managementtaken van M2 tandartsen.

Behalve tandarts en zorgondernemer is hij ook docent en spreker voor collega’s in het postacademisch onderwijs. In de loop der jaren zijn van zijn hand vele publicaties en een boek verschenen.

Bestuurlijk is Rolf van Mierlo actief als Voorzitter van de Nederlands Vlaamse Vereniging voor Restauratieve Tandheelkunde

BIG-registratie: 89022815902

Terug naar overzicht

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Reguliere mondzorg
Specialisaties