Home » Over ons » Ons team » Quirien de Groot

Quirien de Groot

Mondhygiënist

‘Zorgen moet je doen, niet maken’

Quirien is opgegroeid onder de rook van Den Haag. In 2015 studeerde zij af aan de opleiding Mondzorgkunde in Amsterdam en is nu vier jaar werkzaam als mondhygiënist.

Na enkele jaren te hebben gewerkt bij een algemene praktijk heeft Quirien de overstap gemaakt naar M2 tandartsen. Ze was al langer op zoek naar een praktijk waar de hoogst mogelijke kwaliteit en service centraal staat. Quirien is begripvol, werkt graag planmatig en doelgericht samen met mensen; gericht op het bereiken van een gezond resultaat met de beste zorg.

Quirien heeft affiniteit voor mensen met angst en wil graag dat mensen zich bij haar op hun gemak voelen.

In haar vrije tijd sport Quirien veel en graag.

Terug naar overzicht

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Reguliere mondzorg
Specialisaties