Home » Over ons » Ons team » Puk Bos

Puk Bos

Tandarts

‘ Een leuke baan is het halve werk’

Puk behaalde in 2018 haar diploma aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Als tandarts komen haar creativiteit en interesse in gezondheid en wetenschap samen.

Bij M2 tandartsen is zij werkzaam als algemeen practicus. Puk vindt het belangrijk dat behandelingen rustig en nauwkeurig verlopen. Ze luistert naar uw wensen en betrekt u bij het opstellen van een behandelplan.

Om zich breed te blijven ontwikkelen volgt zij nascholing op verschillende vlakken van de tandheelkunde, zoals chirurgie en gebitsslijtage.

In haar vrije tijd is Puk te vinden op de tennisbaan en runt ze met haar familie een hotel in Utrecht.

BIG-nummer: 49924291302

Terug naar overzicht

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Reguliere mondzorg
Specialisaties