Home » Over ons » Ons team » Milou Snijders

Milou Snijders

Tandarts

‘Succes is niet de sleutel tot geluk. Geluk is de sleutel tot succes.’

Milou groeide op in Limburg en komt uit een grote ‘doktersfamilie’. Met een moeder als kunstenares en een vader als arts werd ze van jongs af aan geprikkeld om kunst en geneeskunde te combineren tot iets moois. Hoe kunnen we datgene wat de natuur heeft gemaakt beschermen en waar nodig vorm en functie herstellen met een duurzame oplossing?

Zij studeerde in 2018 af aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam en volgde vele cursussen in de restauratieve tandheelkunde en orthodontie. Met deze kennis werd het mogelijk om met minimaal ingrijpen een maximaal esthetisch en functioneel resultaat te krijgen. Deze manier van tandheelkunde houdt in dat er zo min mogelijk en het liefst niets van gezonde tanden of tandvlees verwijderd wordt. Wat gezond is wordt intact gelaten en waar nodig worden stand, kleur en/of vorm van de tanden aangepast.

In haar vrije tijd heeft Milou een druk sociaal leven en doet veel aan sport zoals hardlopen, wielrennen en yoga.

BIG-registratie: 99924953102

Terug naar overzicht

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Reguliere mondzorg
Specialisaties