Home » Over ons » Ons team » Mercedes Fernandez

Dr. Mercedes Fernandez y Mostajo, MSc PhD

Tandarts-paradontoloog

Mercedes is in 2010 afgestudeerd als Parodontoloog EFP (erkend door de Europeaan Federatie van Parodontologie) aan de St. Radboud Universiteit Nijmegen. Sindsdien werkte zij als tandarts-parodontoloog in verschillende specialistische praktijken in Den Haag en omgeving.

In 2017 is ze gepromoveerd aan het Academisch Centrum Tandheekunde (ACTA) te Amsterdam. Haar promotieonderzoek was op het gebied van orale ecologie (microbiologie) in samenwerking met de afdeling Parodontologie in Implantologie. Ze bestudeerde niet-kweekbare bacteriën in verband met parodontologische aandoeningen en peri-implantitis.

Haar interesse gaat uit naar alle aspecten van parodontale therapie, inclusief chirurgische, muco-gingivale en esthetische behandelingen waar zij altijd streeft om hoog kwalitatieve en persoonlijke zorg bieden.

BIG-register: 99913525102

Terug naar overzicht

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Reguliere mondzorg
Specialisaties