Home » Over ons » Ons team » Maurice Post

Maurice Post

Tandarts

Na zijn afstuderen in 2010 aan het ACTA in Amsterdam ging Maurice direct aan de slag in twee grote groepspraktijken. Doordat in groepspraktijken veel specialistische kennis aanwezig is, maakte Maurice zich de tandheelkunde in de volle breedte eigen. Inmiddels werkt hij fulltime bij M2 tandartsen en zet zich voortdurend in voor optimale mondzorg voor mensen. Om zijn kennis up-to-date te houden en verder te vergroten, volgt hij vaak cursussen en bezoekt hij congressen in binnen- en buitenland. Naast de algemene tandheelkunde gaat zijn specifieke interesse uit naar het optimaliseren van uw lach, kleine chirurgie en het uitgebreid restaureren van uw gehele gebit. Een ontspannen sfeer en persoonlijke benadering kenmerken zijn behandeling.

Behalve tandarts leidt Maurice tandartsassistenten op bij de M2 Academy. Wanneer hij niet aan het werk is, trotseert hij wind en water tijdens het kitesurfen, of rijdt hij motor.

BIG-registratie: 49912607402

Terug naar overzicht

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Reguliere mondzorg
Specialisaties