Home » Over ons » Ons team » Mark Hulsmans

Mark Hulsmans

Tandarts

‘Nothing beats a great smile’

Mark studeerde aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam. Sinds 2018 is hij werkzaam als tandarts bij M2 tandartsen in Oegstgeest.

Mark houdt zich voornamelijk bezig met de algemene tandheelkunde. Daarnaast zoekt hij zijn verdieping in de kindertandheelkunde. Zijn affiniteit met kinderen draagt hij wekelijks over aan studenten op ACTA, waar hij lesgeeft als kindertandarts.

Mark is opgegroeid in Maastricht, waar hij dankzij zijn eigen tandarts de voorliefde kreeg voor het vak. Zijn passie voor tandheelkunde haalt hij vooral uit de vertrouwensbanden met zijn patiënten en de diversiteit aan behandelopties.

BIG-registratie: 69923915602

Terug naar overzicht

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Reguliere mondzorg
Specialisaties