Home » Over ons » Ons team » Maaike IJzendoorn

Maaike IJzendoorn

Tandarts, endodontologie

‘Met een beetje extra liefde en aandacht, wordt elke wortelkanaalbehandeling een feestje’

Maaike studeerde tandheelkunde aan het ACTA in Amsterdam. Na haar afstuderen in 2001 werkte zij voor de Jeugdtandverzorging in Den Haag en bij een aantal tandartsen in de Haagse regio. Daarnaast was Maaike van 2002 tot 2006 praktijkdocent op de dependance van het ACTA in Den Haag. Verder gaf zij cursussen aan assistentes.

Sinds 2002 werkt Maaike bij M2 tandartsen en is sinds 2009 gespecialiseerd in endodontologie na een driejarige opleiding voor (moeilijke) wortelkanaalbehandelingen op het ACTA. Maaike is erkend endodontoloog door de Nederlandse Vereniging voor Endodontologie (NVvE). Ook is zij lid van TEN, de vereniging van tandarts-endodontologen die werkzaam zijn in Nederland.

BIG-registratie: 79054431802

Terug naar overzicht

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Reguliere mondzorg
Specialisaties