Home » Over ons » Ons team » Jan de Minjer

Jan de Minjer

Tandarts, orthodontie

‘Tandheelkunde is topsport’

Jan is in 1985 afgestudeerd aan de Rijks Universiteit Utrecht. In 1986 startte hij, samen met zijn studievriend Rolf van Mierlo, M2 tandartsen in Oegstgeest. In de jaren daarna hebben zij met hun nieuwe maten M2 tandartsen uitgebouwd tot de twee huidige praktijken in Oegstgeest en Voorburg. Jan heeft veel plezier in de algemene tandheelkundige praktijk. Echter, zijn interesse ligt bij orthodontie (beugels) en endodontie (wortelkanaalbehandelingen).

De afgelopen jaren volgde hij voor deze specialismen veel nascholing in binnen- en buitenland. Sporten is naast de tandheelkunde Jan zijn andere grote passie.

BIG-registratie: 19022822802

Terug naar overzicht

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Reguliere mondzorg
Specialisaties