Home » Over ons » Ons team » Jacqueline Strooband

Jacqueline Strooband

Tandarts, implantologie

‘Carpe Diem’

Jacqueline rondde in 1994 haar tandheelkundige studie, met als keuze medisch gecompromitteerde patiënten en orale implantologie, af aan de ACTA in Amsterdam Vervolgens werkte zij twee jaar als gastmedewerker bij de afdeling orale implantologie van het ACTA en was hulpdocent bij het geven van cursussen van het merk Brånemark (implantaten). Sinds 1995 werkt zij als erkend implantoloog (NVOI) bij M2 tandartsen waar zij sinds 2000 ook mede-eigenaar is.

Binnen M2 tandartsen is Jacqueline verantwoordelijk voor de kwaliteit en opleidingen. Daarnaast werkt zij als visiteur voor de NVOI en is zij oprichter van de M2 Academy, het opleidingsinstituut van M2 tandartsen.

BIG-registratie: 79043427402

Terug naar overzicht

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Reguliere mondzorg
Specialisaties