Home » Over ons » Ons team » Hannie Kroonsberg

Hannie Kroonsberg

Mondhygiënist

‘Iedereen is uniek’

Hannie is sinds 1983 mondhygiëniste. De eerste 15 jaar werkte ze met mensen met een verstandelijke en lichamelijke beperking. In die periode gaf zij ook les aan de verpleegkunde-opleiding en was ze gespreksleidster van een groep mondhygiënisten in het kader van intercollegiaal overleg. Sinds 2002 werkt Hannie bij M2 tandartsen als teamleidster van de mondhygiënisten. Haar interesses liggen bij implantologie en parodontologie. Verder geeft Hannie als docent van de M2 Academy regelmatig cursus. Samen met een collega heeft ze voor M2 Academy de cursussen preventieassistent en paro-preventieassistent ontwikkeld.

Terug naar overzicht

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Reguliere mondzorg
Specialisaties