Home » Over ons » Ons team » Gijs Berghuis

Gijs Berghuis

Parodontoloog

“Een belangrijk aspect van de parodontologie is de samenwerking met collega mondhygiënisten en preventie-assistenten. Als behandelteam wordt gestreefd naar de beste parodontale zorg op individuele basis”

Gijs is opgegroeid in Amsterdam en heeft Tandheelkunde in Groningen gestudeerd en een specialisatie Parodontologie en Orale Implantologie aan de universiteit van Gent, België. Daarnaast heeft hij enkele jaren als algemeen practicus en als parodontoloog gewerkt in verschillende praktijken regio Noord-Holland. Klinisch gezien houdt Gijs zich bezig met de diagnostiek en behandeling van parodontitis, plastisch parodontale chirurgie en regeneratieve procedures rondom tanden en implantaten.

Terug naar overzicht

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Reguliere mondzorg
Specialisaties