Home » Over ons » Ons praktijkconcept

Ons praktijkconcept is gericht op een persoonlijke service in een moderne, vriendelijke en ontspannende omgeving. Onze routing is niet alleen praktisch maar biedt iedereen de privacy waar men recht op heeft. Naast een lounge met poetshoek zijn er professionele behandelkamers met de nieuwste apparatuur. Alles gericht op het geven van de best mogelijke persoonlijke mondzorg.

Wij vinden aandacht belangrijk en nemen graag de tijd voor je. Helder en persoonlijk communiceren hoort daarbij. Het begint bij binnenkomst met een persoonlijk welkom door een van onze hostesses. Zij verwijzen je naar een van de privé-wachtkamers. Via een flatscreen informeren wij je tijdens het wachten over de laatste ontwikkelingen in ons vak en al onze behandelmogelijkheden. Als het tijd is haalt een assistente je op en begeleidt je naar de behandelkamer. Zij informeert je over de behandeling en stelt je op je gemak. Tijdens de behandeling streven onze teamleden naar een pijnloze en comfortabele behandeling. Na afloop bespreken we het verdere verloop van jouw behandelplan en wordt bij een van de hostesses een nieuwe afspraak gepland.

Frontdesk

Wij doen er alles aan om jouw tandartsbezoek zo plezierig mogelijk te laten verlopen. Onze hostess ontvangt je gastvrij in een lounge die veel weg heeft van een luxe hotellobby.

Call center

In ons call center komen alle telefonische gesprekken binnen. Een team van telefonistes staat je graag te woord. Ook zorgen zij ervoor dat diverse processen goed verlopen en doen zij administratieve werkzaamheden.

Privé wachtruimte

M2 tandartsen beschikt over maar liefst 20 hypermoderne behandelkamers, elk met een privé-wachtruimte. Op die manier bieden wij rust en privacy.

Poetshoek

Nog niet gepoetst voor uw bezoek? Geen probleem! Vraag bij de hostess een tandenborstel en maak gebruik van onze poetshoek in de lounge. Het is een echte blikvanger met gekleurde LED-verlichting.

Informatiezuil

In de lounge staat onze informatiezuil. Hier vind je allerlei nuttige informatie betreffende mondzorg.

Routing

De praktische indeling van de praktijk biedt veel rust, een efficiënte manier van werken en comfort aan zowel onze gasten als aan het team van M2 tandartsen.

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Reguliere mondzorg
Specialisaties