Home » Veel gestelde vragen

Hieronder vind je veel gestelde vragen aan de M2 tandarts en mondhygiënist.

Wij reserveren voor de meeste patiënten dertig minuten. Je krijgt bij ons namelijk een VIP-behandeling (Verzorging, Instructie en Preventie) in combinatie met de controle. Dit doen wij omdat wij het voorkomen van tandheelkundige problemen erg belangrijk vinden. Deze aanpak heeft ook als voordeel dat je niet apart hoeft terug te komen voor de gebitsreiniging. Het is dus ook erg efficiënt voor jou.

Wij zijn gespecialiseerd in gebitsrenovaties en cosmetische behandelingen. Op basis van jouw wensen kunnen onze tandartsen zorgen voor een ware metamorfose van je gebit. Dit noemen wij de M2 Make-over.

Onze tandartsen werken samen in team van vakbekwame professionals. Hierdoor kan het gebeuren dat een deel van de behandeling wordt gedelegeerd aan een andere tandarts dan jouw vaste. Ook kun je bij gecompliceerde behandelingen geholpen worden door een specialist binnen de eigen praktijk. Jouw ‘eigen’ tandarts blijft echter altijd de regie voeren over jouw behandelingen en deze zal ook de gebruikelijke controles uitvoeren.

Tandartsen zijn wettelijk verplicht om jouw Burgerservicenummer in het patiëntendossier te vermelden. Om dit te kunnen controleren vragen wij je naar een geldig legitimatiebewijs zoals paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

Ja, geen probleem als je voor het begin van de behandeling meldt dat je (eventueel) zwanger bent.

Het is belangrijk dat kinderen op jonge leeftijd vertrouwt raken met de tandarts en de omgeving. Kom daarom gerust samen met jouw kind(eren) naar een controle. Bij andere behandelingen is het beter om jouw jonge kind(eren) niet mee te nemen. Vanaf 2,5 jaar is een controle van het gebit van jouw kind mogelijk.

Pijnklachten in de avond of het weekend die niet overgaan met gewone pijnstilling kunnen vaak niet wachten tot de volgende ochtend of tot na het weekend.

Voor de vestiging Oegstgeest kun je telefonisch contact opnemen met de Tandartsspoedpraktijk.

0900 - 86 02

Voor de vestiging Voorburg kun je rechtstreeks contact opnemen met de dienstdoende tandarts

070 – 204 00 10

Ja hoor, als dit maar uiterlijk 48 uur (2 dagen) voor de afspraak doorgegeven wordt. Zo voorkom je een rekening voor de gereserveerde tijd.

Voor afspraken die uiterlijk 48 uur (2 dagen) voor de afspraak verzet worden krijg je geen rekening. In alle andere gevallen ontvang je een rekening voor de gereserveerde tijd.

Bel praktijk Oegstgeest
Bel praktijk Voorburg

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Reguliere mondzorg
Specialisaties