Home » Contact » Inschrijven nieuwe patiënten

M2 tandartsen verwelkomt graag nieuwe patiënten.

Iedereen is van harte welkom bij M2 tandartsen! Als je patiënt bij ons wilt worden, vul dan onderstaand formulier in. Via de knop ‘verzenden’ verstuur je per e-mail je inschrijving. Ook kun je je inschrijven bij de desk van onze hostess door een inschrijfformulier in te vullen. Na ontvangst van jouw gegevens nemen wij binnen een week contact met je op om een afspraak te maken voor een eerste bezoek.

Wij gebruiken de gegevens die jij hier achterlaat alleen om via email of telefoon contact met je op te nemen. Als je daarna besluit je niet in te laten schrijven bij een van onze praktijken, dan vernietigen wij jouw gegevens volgens de wettelijke termijn die hier voor staat.

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Reguliere mondzorg
Specialisaties