Home » Contact » Adres en route

Adresgegevens en route

Op verschillende manieren zijn wij voor jou bereikbaar. Je bent van harte welkom tijdens openingstijden in onze praktijk of neem telefonisch dan wel per e-mail contact op. Zie onderstaande contactgegevens. Neem eens een kijkje op onze facebook-pagina’s en blijf op de hoogte van het M2 nieuws.

Praktijk Oegstgeest

Irislaan 281A
2343 CM Oegstgeest

Email info@m2tandartsen.nl

Telefoon 071 – 517 28 91

Praktijk Voorburg

Prins Bernhardlaan 1
2274 HT Voorburg

Email: info@m2tandartsen.nl

Telefoon: 070 – 386 76 51

Het gehele jaar, met uitzondering van nationale feestdagen, kun je bij ons op werkdagen terecht. Van maandag tot en met donderdag staan wij van 7.00 – 21.00 uur voor je klaar. Op vrijdag zijn wij van 8.00 – 15.00 uur open.

Onze praktijken zijn met de auto én het openbaar vervoer goed bereikbaar. Voor de deur is het gratis parkeren en op loopafstand bevindt zich een bushalte. Tevens zijn wij goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Kind, volwassen of oudere? Elk gebit verdient de beste tandarts, tandheelkundig specialist of mondhygiënist. Vandaag, morgen en in de toekomst.

Lees hier meer over onze reguliere mondzorg voor kinderen, volwassenen en ouderen.

Soms heeft een gebit een specialistische behandeling nodig. Bijvoorbeeld bij een aangeboren afwijking, een ongeval of specifieke klachten. Maar het kan ook nodig zijn omdat je zelf niet tevreden bent over jouw gebit.

Lees hier meer over specialistische tandheelkundige kennis en hoogwaardige behandelmethodes waarmee onze praktijken zich onderscheiden.

Reguliere mondzorg
Specialisaties